Οδηγίες για την ψηφοφορία λογότυπου

Έφθασε η ώρα να μας βοηθήσετε να επιλέξουμε το επίσημο λογότυπο της ομάδας του #OpenThessaloniki. Για να μπορέσει να γίνει αυτό θα πρέπει να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία μας.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει είναι ηλεκτρονική ψηφοφορία, η οποία θα διαρκέσει από την Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 23:59, έως και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 23:59. Μετά τη λήξη της χρονικής περιόδου της ψηφοφορίας, και σε διάστημα 3 ημερών, θα ανακοινωθεί η επιλεχθείσα πρόταση (η πρόταση με τις περισσότερες ψήφους) η οποία και θα χρησιμοποιηθεί επίσημα απο το OpenThessaloniki.

Σεβόμενοι όλους τους δημιουργούς που μας τίμησαν καταθέτοντας τις υπέροχες δουλειές τους, προσπαθήσαμε να κάνουμε τη διαδικασία ψηφοφορίας όσο πιο διαφανή και αδιάβλητη γίνεται.

Βήμα 1: Είσοδος / Login στο website του OpenThessaloniki.

  1. Μάθετε πως μπορείτε να εγγραφείτε ως χρήστης στο OpenThessaloniki.org.
  2. Μάθετε πως μπορείτε να κάνετε login στο OpenThessaloniki.org κάνοντας χρήση του λογαριασμού σας στο Facebook.

Βήμα 2: Ψηφοφορία

Εφόσον έχετε κάνει login, μπορείτε να ψηφίσετε μία ή περισσότερες από τις προτάσεις λογοτύπου που έχουν κατατεθεί δίνοντας από 1 έως 5 βαθμούς. ΔΕΝ μπορείτε να ψηφίσετε την ίδια ιδέα δύο φορές. Η ψηφοφορία πραγματοποιείται ως εξής:

 09

Αφού εντοπίσουμε τη συμμετοχή που μας ενδιαφέρει. Επιλέγουμε από 1 έως 5 αστέρια:

  1. Απαίσιο
  2. Φτωχό
  3. Μέτριο
  4. Καλό
  5. Εξαιρετικό

10

Η ψήφος μας καταγράφεται και το άθροισμα των συνολικών ψήφων αυξάνεται κατά 1.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Τελικός νικητής είναι αυτός με τις περισσότερες ψήφους που σημαίνει ότι κάθε ψήφος μετράει. Για παράδειγμα αν μία συμμετοχή έχει ψηφιστεί από 1 χρήστη με 4 αστέρια και από 10 χρήστες με 1 αστέρι έχει συνολικά: 1×4 + 10×1 = 14 ψήφους.