Ιδέες

Η τεχνολογία μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα αρκεί να μπορέσουμε να τα ορίσουμε σωστά. Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έχουμε πολλές ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Αν έχετε μια τέτοια ιδέα, θα θέλαμε να την ακούσουμε.

“Έχω μία ιδέα, παρατηρώ κάποιο πρόβλημα, ή και τα δύο! Τώρα τι;”

Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι εργάζεστε σε ή απλά χρησιμοποιείτε μία δημόσια υπηρεσία και έχετε παρατηρήσει πρόβλημα με την διαχείριση δεδομένων, ή ακολουθείτε μία διαδικασία σε μορφή, η οποία πιστεύετε ότι δεν σας καλύπτει ή δε σας παρέχει την πληροφορία που πραγματικά θέλετε. Έχετε μια ιδέα για το πως αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει καλύτερη; Μπορείτε να τη μοιραστείτε μαζί μας (μέσω email, facebook, twitter ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θέλετε).

Για αρχή, θέλουμε να ξέρουμε τα παρακάτω:

  • Ποιος είστε;

  • Ποιο είναι το πρόβλημα που εντοπίσατε / Ποια είναι η ιδέα σας;

  • Γιατί είναι σημαντική / Τι θα αλλάξει προς το καλύτερο;

  • Το πλαίσιο εφαρμογής.

Μόλις λάβουμε αυτές τις πληροφορίες, θα μελετήσουμε το πρόβλημα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να το συζητήσουμε, και το πιθανότερο είναι πως θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα πλήρες πλάνο έργου, ώστε να μπορέσει να περάσει σε φάση υλοποίησης.

“Έχω μία σοβαρή ιδέα, και ένα πλάνο εφαρμογής!”

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΜΑ ΙΔΕΩΝ!

 

Εάν έχετε ξεπεράσει το στάδιο της αρχικής ιδέας και έχετε ήδη μία εφαρμογή που λειτουργεί, ή έχετε ένα πολύ καλά καταγεγραμμένο πρόβλημα και μια πιθανή λύση του, τότε σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα καταγραφής ιδεών (λινκ). Αυτός ο σύνδεσμος οδηγεί στην επίσημη φόρμα καταγραφής. Παρακαλούμε να τη συμπληρώσετε με όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφορία. Αν κολλήσετε σε κάποιο σημείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένα μέλος της ομάδας του OpenThessaloniki θα σας βοηθήσει.

Φόρμα υποβολής ιδεών: [ λήψη σε .odt ] [ λήψη σε .pdf ]

Συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε την μέσω email, στο openthessaloniki@gmail.com βάζοντας σας θέμα του μηνύματος “Υποβολή Ιδέας για το OpenThessaloniki”.

Σημείωση: για να μπορέσετε να διαβάσετε το αρχείο .odt θα χρειαστείτε την εφαρμογή Libre Office την οποία μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ από εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.