Συνάντηση :: 05/11/15

Συνάντηση :: 05/11/15

Συνάντηση :: 05/11/15

Σε λίγες ώρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη hands on συνάντηση για την τρέχουσα σεζόν. Σας περιμένουμε όλους και όλες σήμερα στις 18:00 στην Εθνικής Αντιστάσεως 16, Καλαμαριά, 2ος Όροφος, Γραφείο 3 (Παράρτημα Τμ. Πληροφορικής, Α.Π.Θ. / Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ) να:

  • Θέσουμε μαζί τους στόχους του 2015 / 2016
  • Να αποφασίσουμε τα projects με τα οποία θα ασχοληθούμε
  • Να χωριστούμε σε ομάδες και…
  • να πιάσουμε δουλειά!

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί αυστηρά στις 21:00.

Θέλω να έρθω αλλά δεν βολεύει η τοποθεσία!

Κατά κύριο λόγο οι συναντήσεις μας θα γίνονται εδώ 🙁 Παρόλα αυτά φέτος θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε (εφόσον μας το επιτρέψει η συμμετοχή) έναν αποδοτικό τρόπο remote εργασίας.

Θέλω να έρθω αλλά δεν βολεύει η ημέρα / ώρα!

Αυτό είναι ακόμη δυσκολότερο να αλλάξει 🙁 🙁 Ωστόσο, ομάδες που ασχολούνται με συγκεκριμένα projects θα μπορούν (εφόσον το επιτρέψει η συμμετοχή και υπάρξει ο αντίστοιχος project leader που θα θέλει να αναλάβει) να δουλέψουν αυτόνομα.

Επομένως… αν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στη σημερινή συνάντηση μπορείτε:

  1. Να μας στείλετε την ιδέα σας (αν έχετε κάποια) μέσω της ειδικά διαμορφωμένης φόρμας.
  2. Να μας στείλετε e-mail στο openthessaloniki@gmail.com ενημερώνοντάς μας ότι δεν σας βολεύει η τοποθεσία, η ημέρα, η ώρα ή όλα τα παραπάνω αλλά παρόλα αυτά θα θέλατε να συμμετάσχετε με όποιον τρόπο αυτό είναι εφικτό (remotely ή σε αυτόνομη ομάδα) σε κάποια από τις ομάδες εργασίας. Μη ξεχάσετε να συμπεριλάβετε ονοματεπώνυμο και επγγελματικό προφίλ για να επιστρέψουμε με χρήσιμες πληροφορίες για τομείς στους οποίους θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας.

Σας περιμένουμε!