Xmas Open Thessaloniki Meeting 2015

Xmas Open Thessaloniki Meeting 2015

Xmas Open Thessaloniki Meeting 2015

Το 2015 υπήρξε σίγουρα έντονο. Άλλες φορές δημιουργικά προκλητικό και άλλες φορές αβέβαιο και μίζερο. Κάθε σεζόν που κλείνει από τότε που ξεκίνησε η ομάδα προσπαθώ να μετρήσω τα αποτελέσματα. Κάθε χρονιά εκπλήσσομαι βλέποντας ότι εξαιτίας της δυναμικότητας της ομάδας, κάθε χρονιά η δραστηριότητα είναι διαφορετική αλλά ίδιας ποιότητας με την προηγούμενη και με κάτι νέο και ενδιαφέρον να προκύπτει.

Με αφορμή λοιπόν το τέλος του 2015 θα ήθελα για ακόμη μια χρονιά να ευχαριστήσω όσους και όσες έχουν αγκαλιάσει το Open Thessaloniki από την αρχή λειτουργίας του και βοήθησαν να πάει παρακάτω και να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2016!

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ;

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια καλή αφορμή να συνδέσουμε τις γιορτινές ημέρες με χαρά, διασκέδαση και ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας. Για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε, αντί συνάντησης, να γιορτάσουμε μαζί στο Μake it Happen Xmas Party 2015. Πρόκειται για ένα party που θα λάβει χώρα αύριο, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19.00 στον πολυχώρο WE. Τα έσοδα από το αντίτιμο της εισόδου στο event (10 euros με πότο και συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων) θα διατεθούν στο ίδρυμα Άσυλο του παιδιού.

Στη συνέχεια της βραδιάς μπορούμε να συνεχίσουμε για “next year planning session” στο ίδιο ή διαφορετικό venue (ό,τι πει η πλειοψηφία) 😉

 

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook event!